Back to top arrow

Nyheter & Tips

 • Snöslungor – bäst i test

  Bäst i Test: Snöslungor för Effektiv Vinterskötsel

  När vintern närmar sig och snön faller är en pålitlig snöslunga en ovärderlig investering för att hålla uppfarter och gångvägar fria från snömassor. Här är en översikt över några av de bästa snöslungorna på marknaden, baserat på prestanda och användarrecensioner.

  1. Stiga Snow Rex:

  Stiga Snow Rex-serien har fått erkännande för sin kraftfulla prestanda och användarvänliga design. Dessa snöslungor har olika modeller med olika motorstorlekar och kastavstånd för att passa olika behov. Stigas snöslungor är kända för sin pålitlighet och förmåga att hantera olika snöförhållanden.

  2. Husqvarna ST 227P:

  Husqvarna ST 227P är en robust snöslunga med en kraftfull bensinmotor. Den har en imponerande kastlängd och är utrustad med funktioner som uppvärmda handtag och LED-strålkastare för ökad användarkomfort. Husqvarnas snöslungor är kända för sin hållbarhet och prestanda.

  3. Honda HSS1332ATD:

  För de som söker en professionell och högpresterande snöslunga är Honda HSS1332ATD ett utmärkt val. Den har en kraftfull motor och tvåstegs kastsystem för att hantera stora snömängder. Även om den är lite dyrare, erbjuder Honda överlägsen prestanda och hållbarhet.

  4. Greenworks PRO 80V:

  För de som föredrar en trådlös och miljövänlig lösning är Greenworks PRO 80V ett utmärkt alternativ. Trots att den drivs av ett batteri, levererar den imponerande kraft och har en tyst drift. Greenworks snöslungor är kända för sin enkelhet och användarvänlighet.

  5. Cub Cadet 3X 26″:

  Cub Cadet 3X 26″ är en kraftfull och pålitlig snöslunga som har imponerat användare med sin förmåga att kasta snön långt och effektivt. Den har tre stegs kastsystem för att hantera olika snöförhållanden och har bekväma funktioner som uppvärmda handtag.

  Innan du väljer en snöslunga är det viktigt att överväga dina specifika behov och den typ av snöfall du förväntar dig. Beroende på områdets storlek, terräng och mängden snö du förväntar dig, kan olika snöslungor passa bättre. Ta hänsyn till recensioner och användarfeedback för att säkerställa att du får den bästa snöslungan för dina krav och förhållanden.

 • Vinterredskap att ha hemma!

  Vinterklara Trädgårdsmaskiner: En Guide för Effektiv Trädgårdsskötsel

  Vintern innebär specifika utmaningar för trädgårdsskötsel, och att vara väl förberedd med rätt trädgårdsmaskiner kan göra arbetet både effektivare och enklare. Här är en guide till några av de bästa trädgårdsmaskinerna för att möta de krav som vintern ställer.

  1. Snöslunga:

  En snöslunga är oumbärlig under vintern för att hålla trädgården och uppfarten fri från snö. Modeller med olika hastigheter och kastlängder ger flexibilitet för olika typer av snöfall. El- eller bensindrivna alternativ ger olika nivåer av kraft och räckvidd.

  2. Isbrytare:

  En isbrytare är användbar för att bryta upp tjock is på uppfarter och gångvägar. Handhållna eller drivna isbrytare är effektiva för att hålla ytor säkra och framkomliga.

  3. Eldrivna Grensaxar:

  Att beskära träd och buskar under vintern är lika viktigt som under andra årstider. Eldrivna grensaxar gör arbetet snabbare och mer effektivt, särskilt när det gäller tjockare grenar.

  4. Snöskyffel:

  En bra snöskyffel är oumbärlig för mindre områden och trappor. Ergonomisk design och lätta material kan göra snöskottning mindre påfrestande på kroppen.

  5. Is- och Snöröjningsspray:

  En is- och snöröjningsspray kan underlätta snöskottning och isbrytning genom att minska vidhäftningen av snö och is på ytor som uppfarter och trottoarer.

  6. Värmekablar:

  För att förebygga isbildning och säkerställa smidig snöröjning kan värmekablar installeras på tak, stuprör och längs trappor och gångvägar.

  7. Robusta Trädgårdshandskar:

  Att hålla händerna varma och skyddade är viktigt när du arbetar utomhus under vintern. Investera i robusta och isolerade trädgårdshandskar för att göra arbetet bekvämare.

  8. Multiverktyg med Snöskrapa:

  En mångsidig trädgårdsmaskin, såsom ett multiverktyg med en snöskrapa, kan vara ett praktiskt redskap för att hantera olika vinteruppgifter utan att behöva byta mellan flera verktyg.

  Att vara utrustad med rätt trädgårdsmaskiner inför vintern är nyckeln till att underlätta trädgårdsskötsel och snöröjning. Oavsett om du har en stor trädgård eller bara ett mindre utrymme, kan dessa verktyg göra vinterunderhållet mer effektivt och behagligt

 • Bästa arbetskläderna!

  Här är en översikt över några av de bästa arbetskläderna som har fått höga betyg och recensioner i tester.

  1. Blåkläder arbetskläder: Blåkläder är känt för att erbjuda högkvalitiga arbetskläder som är slitstarka och bekväma. Deras sortiment inkluderar allt från arbetsbyxor och arbetsjackor till t-shirts och overaller. Många användare har uppskattat kvaliteten och hållbarheten hos Blåkläders produkter.

  2. Snickers Workwear arbetskläder: Snickers Workwear är ett annat populärt varumärke inom arbetskläder som har fått gott anseende. Deras arbetskläder är kända för sin funktionalitet och komfort. De erbjuder ett brett sortiment av arbetskläder som passar olika yrken och arbetsmiljöer.

  3. Fristads Kansas arbetskläder: Fristads Kansas är ett välkänt varumärke inom arbetskläder och har ett brett utbud av arbetskläder för olika yrken. Deras kläder är kända för sin slitstyrka och praktiska design. Många användare har uppskattat kvaliteten hos Fristads Kansas arbetskläder.

  4. Blåkläder ProJob arbetskläder: Blåkläder ProJob är en del av Blåkläders sortiment och är inriktad på professionella användare. Deras arbetskläder är kända för att vara bekväma och funktionella samtidigt som de håller hög kvalitet.

  5. Carhartt arbetskläder: Carhartt är ett amerikanskt varumärke som har gjort sig känt för sina slitstarka arbetskläder. Deras kläder är populära bland arbetare inom olika branscher, och de är kända för att hålla länge och tåla tuffa förhållanden.

  När du väljer arbetskläder är det viktigt att överväga dina specifika behov och arbetsmiljö. Olika yrken kräver olika typer av arbetskläder, och det är viktigt att välja kläder som är anpassade till de krav och risker som du möter i ditt arbete. Kvalitet och komfort är avgörande faktorer när det gäller arbetskläder, så investera i högkvalitiga kläder som hjälper dig att utföra ditt arbete säkert och effektivt.